Відгуки

Відгук успішно відправлено
Всі відгуки
Покупець
02.04.2020 11:57:00
Величезне спасибі за улюблені парфуми.
Окреме спасибі за вашу роботу і за швидку доставку, а також за подарунок в посилці, дуже приємно. Бажаю вашій компанії процвітання та багато замовлень від вдячних клієнтів!
Аннушка
05.02.2020 00:48:00
Мне очень понравилось!))))) Спасибки))))) Парфумчик супер-р-р-! Взяла Шанель Шанс Фреш! Наслаждаюсь!)))) Теперь я с вами!))))
Покупатель
28.01.2020 22:16:00
Брала Franck Boclet Cocaїne. Ну очень необычный аромат! Совсем ни на что не похожий, даже не знаю с чем сравнить))) Сложное пошаговое раскрытие! И держится ну очень долго! Отдельное спасибо за быструю доставку! Продавцу - процветания!
Анна
24.01.2020 09:25:00
Заказываю второй раз, все на достойном уровне, всё пришло качественно  упаковано.
Порадовал подарочек (тушь).
Осталась довольна покупкой
Олеся
21.01.2020 20:25:00
Купила тестер Yves Saint Laurent Black Opium парфумований и щиро вам дякую! Аромат просто чудовий, я в захваті! Окреме: "Дякую!", за кришечку! Дуже хвилювалась, щоб парфум був стійким, але дарма! Стоїть в шкафчику, відкриваєшь дверцята і відразу його відчуваєшь! Гарного вам настрою, як і мені!!!
Антон
19.01.2020 20:21:00
Благодарен магазину и его сотрудникам! Посоветовали, вовремя доставили! Спасибо, подарок удался! Процветания вам!
Yana
16.01.2020 13:13:00
Спасибки за классное обслуживание); Взяла тут тестер, но запах мне не понравился!…Так поменяли! Так приятно) Очень благодарна!
Надія
18.12.2019 00:09:00
Отримала свій улюблений аромат Givenchy Ange Ou Demon Le Secret туалетний! Дякую Вам за надзвичайне задоволення від цього шикарного аромату! Особлива подяка за прекрасне обслуговування! Відтепер я назавжди з Вами!) Дякую!)
Виктория
06.12.2019 15:21:00
Около месяца назад получила Juliette has a gun-not a perfume, качество-супер, держиться достаточно долго, хотя сам аромат является более шлейфовым, тем не менее, если наносить на одежду-даже после стирки он присутствует...Спасибо за быструю доставку и качество! В дальнейшем буду делать заказ у вас на любимые ароматы
Олена
05.12.2019 23:22:00
Дякую цьому магазину за роботу! Користуюсь вашими парфумами давно, дуже задоволена! І кошти заощаджую и парфуми маю! Фарту й процвітання вам!
Замовлення успішно оформлено

Ми передзвонимо вам!